Heine Totland Rock and Roll Circus

Bli med når Heine og hans "All Star Band" fråtsar i låtar frå musikkens gullalder!

Heine Totland Rock and Roll Circus

Det blir herleg energi, gode historiar, flotte tolkingar og godt humør.
Bandet set passaren på 1963, skrur den rundt og teiknar ein sirkel som rommar nokre av dei beste låtane som finst.
Den herlege utsrålinga til bandet fører tankane inn på dei kulaste bilane, dei flottaste kjolane og dei tøffaste gutta. Heine er ein syngande, gitarspelande James Dean, og med seg har han alltid ei sexy Olivia Newton-John. Med ei utruleg speleglede, boblande musikalitet, og smittande energi, serverer
dei tidenes beste låtar frå 50- og 60-talet!
( Etter suksessen med musikalen «Buddy Holly The Musical» på Folketeateret i Oslo 2010, har Heine og bandet hatt hundrevis av konsertar med «Buddy Holly The Concert». Nå tar de dette til nye høgder med mange nye låtar frå ein av dei desidert beste epokane i musikkens historie. )

Førebu deg på ein kveld der rockefoten går, latteren rungar og allsongen sit laust!

- «Coming soon to a theatre near you!»