Trine Rein

Om arrangementet

Tett på Trine Rein

 

Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. I 2019 feiret Trine Rein 25 år som internasjonal artist.

Hun slo igjennom med et brak i Japan med låten Just Missed the Train, og med låter som Stay With me Baby, Torn og Do You Really Wanna Leave me This Way i bagasjen er resten historie. Hun har vunnet Spellemannpris, vært med i utallige TV-program, musikalske oppsetninger og spennende samarbeid gjennom 2000-tallet. Hun sto også bak suksessforestillingen Vilt & Vakkert som hun gjorde i samarbeid med ektemannen, Lars Monsen, og gjennomfører siden 2011 hvert år sin egenproduserte juleturné Julegaven med flere titalls konserter for hver turné.

Programserien i TV2 bød på mye selvransakelse og sterke øyeblikk, og singelen Live & Forgive ble en naturlig oppfølger til alle opplevelsene på Kjærnes gård. Dette er en vakker og personlig mid-tempo poplåt som kan hjelpe flere til å kvitte seg fra gammel bagasje, og se fremover til et friere liv. Teksten handler om å tilgi, og å komme seg videre i livet. Det er også laget en musikkvideo til Live & Forgive, filmet henholdsvis i Norge og Frankrike. Låten er skrevet av Bernt Rune Stray, Kine Nesheim, Hans Petter Aaserud og Trine Rein.

Trine Rein er kjent for å by på gode historier fra både livet og karrieren sin, og sper gjerne på med noen humoristiske betraktninger underveis. Hun står med begge bena godt plantet i bakken og gir publikum nærmest en følelse av å treffe en gammel venn under konserten sin.

Så dette er en konsert man blir i godt humør av samtidig som man får en fantastisk variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist. Og etter mange år på veien med fullt band, store scener og imponerende lydbilder velger Trine Rein å strippe konserten sin helt ned ved å tilby en akustisk kveld med kun seg selv og én musiker på laget!

På scenen:
Trine Rein akustisk: Med Aleksander Sjølie, gitar og tangenter.